Invitată într-un nou episod al serialului online de bucătarie raw vegana „Mademoiselle Coco”, Adelina Pestrițu a mărturisit gazdei sale, Anca Alungulesei, expert în nutriție, care este secretul siluetei sale fără cusur. „Sunt fit pentru că merg la sală, am grija ce mananc și pentru că te-am cunoscut pe tine!” a spus Adelina Pestritu.

Vedeta a recunoscut că a avut întotdeauna o slăbiciune pentru dulciuri, pe care le-ar putea manca de dimineata pana seara! Însă după ce a descoperit alimentația raw vegana prin intermediul expertului în nutriție sănătoasa Anca Alungulesei, Adelina a reușit să înlocuiască dulciurile cu abundenta de zahar, inamici clari ai siluetei, cu cele sanatoase si care nu ingrasa.

Adelina Pestritu a învățat să „găteasca” făra foc și din ingrediente nutritive si prietenoase cu silueta batoane proteice – foarte potrivite pentru a fi consumate inainte de a merge la sala sau oricând este nevoie de un surplus de energie. Din migdale, seminte de floarea soarelui, seminte de canepa, in și chia (care ajuta la slăbit), Adelina Petritu a descoperit cat de distractiv poate fi să prepari un hrănitor desert raw vegan. Batoanele proteice foarte energizante preparate dintr-un mix de semințe, susan, cacao cruda, miere, fulgi de cacao, ulei de cocos, lapte de migdale și arome naturale de vanilie și scortisoara s-au dovedit un desert irezistibil pentru Adelina Pestritu.

Sursa: http://www.libertatea.ro/ultima-ora/facut-totul-public-cum-scapat-adelina-pestritu-de-dependenta-de-dulciuri-1514192